Veel voorkomende laad- en losplaatsen

Om jouw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen en ons werk gemakkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van veelvoorkomende laad- en losplaatsen. Of je nu kiest voor een bierfietsavontuur met een eigen BOB of dat je liever een van onze chauffeurs inhuurt, we hebben opties voor beide scenario’s.

Bekijk hieronder de lijst van locaties waar jouw avontuur kan beginnen!

Wij staan steeds open voor eigen voorstellen.

Leverplaatsen

Brugge

Brugge is dé stad bij uitstek om je vrijgezellenfeest te organiseren.  En ook in deze stad kan je bij ons een bierfiets huren. Wat zijn de troeven van een Beer Bike? Het heeft een tapinstallatie waar je een vat bier kan aansluiten. Het vat is op voorhand gekoeld en wordt omwikkeld met een isolerende coating om het bier tijdens het transport koud te houden. Hoeveel pinten in een vat kunnen hangt af van de grootte van het vat (20 l, 30 l, 50 l). Daarnaast is de bierkar ook voorzien van audio-installatie waardoor je probleemloos muziek kan laten afspelen.  Je kan een bierfiets ook huren om een verjaardagsfeest te houden of zelfs een teambuilding tot 117 personen. Daar heb je ook de mogelijkheid om een picknickfiets te huren waar de focus meer op eten ligt.

  • Kiss and drive Station kant spoorwegstraat. (Met en zonder BOB)

Gent

Wie aan Gent denkt, denkt aan een studentenstad, cantussen én vooral plezier! Maar wil je de stad eens echt op een originele manier verkennen met een fris pintje in de hand? Dan kan je bij ons een bierfiets huren. Deze beer bike heeft een tapinstallatie om een gekoeld vat aan te sluiten. Zo trap je de stad rond met koud bier in de hand, net zoals op café. Start al trappend aan het Sint-Pietersplein, ontdek de Overpoort, de Graslei, of Sint-Baafkathedraal. Allemaal vanop de rijdende bierkar. En er is meer. Hou je van een leuke beat of een amusante schlager? Onze bierfietsen zijn uitgerust met een stereo-installatie. Muziek en plezier gegarandeerd.

  • Watersportbaan (Met en zonder BOB)

Antwerpen

Antwerpen, een prachtige stad om te verkennen met de bierfiets Heb je een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of teambuilding? Dan is een bierfiets huren een goeie optie. Voor een teambuilding kunnen we zelfs Beer Bikes voorzien tot 117 personen. Je start aan het Steenplein en rijdt zo de historische stad in. Je lijdt trouwens ook geen dorst aangezien we elke bierfiets kunnen voorzien van een vat bier. En we horen je al vragen hoeveel pinten in een vat kunnen. Kies zelf tussen 20 l, 30 l of 50 l. Tijdens het trappen kan je ook leuke muziek opzetten. Goed voor amusement van begin tot eind. Een leuk extraatje: brunch on wheels. Huur een picknickfiets en leg meer de focus om het lekkere eten.

  • Steenplein (Zonder BOB)
  • Parking LO (Met of zonder BOB)

Oostende

Een bierfiets huren in Oostende? Dat kan zeker! Onze bierfietsen zijn voorzien van een tapinstallatie. Het vat wordt op voorhand gekoeld en dankzij een isolerende coating blijft het bier altijd koud. Het is net alsof je op café een pint besteld. Een bierkar is een andere manier op de stad te verkennen. Al trappend trek je niet alleen de aandacht, je krijgt een ander hoogte van de stad. Hou de moed er altijd in met wat muziek. Zing op de bierfiets mee met uw favoriete Vlaamse klassieker of ga volledig uit de bol op de nieuwste dancehits.

  • Kinepolis (Met en zonder BOB)
  • Coach parking Mercator (Zonder BOB)

Leuven

Leuven is een prachtige oude stad met veel plekjes om te ontdekken. Voor wie graag de stad eens verkent op een speciale manier én graag eens een pintje drinkt, dan is een bierfiets huren een ideale oplossing. En dat hoeft niet altijd voor een vrijgezellenfeest, teambuilding (tot 117 personen) of  verjaardagsfeest te zijn. Elke reden is goed genoeg. Een bierfiets bevat een muziekinstallatie voor wie graag op de beat trapt én een tapinstallatie waar we een vat bier in kunnen steken. Hoeveel pinten in een vat kunnen hangt af van het aantal liter (20 l, 30 l of 50 l). Sinds kort bieden we ook een picknickfiets aan, waarop je kan trappen en picknicken. Ook een ideale combinatie als je het ons vraagt.

  • Martelenplein ( Met en zonder BOB)
Bierfiets vervoer