Afgelopen evenementen

Kattenstoet Ieper

Stad Ieper organiseert iedere tweede zondag van mei een stoet met katten. Verschillende straten van Ieper trekken zo’n 50.000 bezoekers en is steeds een enorm succes. De kattenstoet is een driejaarlijks evenement. De eerste editie dateert van 6 maart 1955 in de geschiedenis. Het evenement die zicht plaatst vind in Vlaanderen lokt vele toeschouwers en figuranten. Zo is Ieper een echte kattenstad. Het publiek bestaat veelal uit mensen met een Ieperse afkomst. Niettegenstaande er de laatste editie ook deelnemers met praalwagens uit verre hoeken in de kattenstoet meerijden. De kattenstoet is een ideaal moment om eens samen te komen op een bierfiets. Vergeet je pluchen kat niet!

SINT-MAARTENSSTOET
ARDOOIE

Jaarlijks is er in Ardooie de Sint maartensstoet waar feesten centraal staat. Het sint maartensfeest is voor kinderen en volwassen in Ardooie. Tradities mogen niet verloren gaan en daarom gaat de organisatie er volledig tegenaan. Op vrijdag, zaterdag en zondag rond november komt iedereen tot leven. de stoet gemaakt door een top organisatie gaat door tussen de gebouwen van Ardooie. De sint maartensstoet in november te Ardooie staat bekend als het gespreksonderwerp van het jaar. Een ideaal moment voor het huren van een bierfiets. Met een feestfiets door de straten van Ardooie rijden is sinds enkele jaren de activiteit tijdens de sint maartensstoet ardooie

Tommelin

Drankenhandel Tommelin heeft bij ons een bierfiets gehuurd als teambuilding. Een top activiteit, de firma uit ieper heeft een onvergetelijke dag beleefd. Met het hele bedrijf samen trappelen met drank en muziek aan boord. Wij organiseren uw teambuilding met drank en broodjes. De feestfiets leveren wij tot aan de voordeur van uw bedrijf.

Batjes Zedelgem

De batjes in Zedelgem is elk jaar een sociaal gebeuren met veel plezier. Alle inwoners van Zedelgem, Aartrijke, Veldegem en Loppem kennen de batjes Zedelgem wel! Er zijn tal van activiteiten zoals een avondmarkt, vuurwerk, kermis, rommelmarkt,... De Chiro Zedelgem organiseert elk jaar een top fuif met lokale dj’s. De leden van de Chiro doen hun uiterste best om alles in goeie banen te leiden en zijn talrijk aanwezig op hun fuif. Zowel voor als achter de bar. Met een lekker barbecue maken ze het festijn af. Tussen het fuiven door is er een bierpongtoernooi waaraan je kan deelnemen. Heb je nog niet genoeg bier of wil je tijdens deze zonnige dagen eens samen komen met je vrienden. Huur een bierfiets en toer langs de straten van Zedelgem of deelgemeentes.