Bierfiets huren

Een bierfiets huren is een nieuwe manier om een stad te verkennen, anno 2021. Het is veel meer dan een fiets. Op een bierfiets zijn er maar liefst 17 zitplaatsen. Met een totaal van 6 verschillende bierfietsen kunnen wij dus groepen tot 100 personen laten genieten. Ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of een ander groot event. Er is dus altijd voldoende plaats voor iedereen. Bovendien zorgt de muziek voor een uitgelaten sfeer en is bovendien is er altijd fris bier aan boord van de Beer Bike.

Tapinstallatie met koeling

Op de bierfiets is een tapinstallatie voorzien (met koeling) en zit een vat bier. De geïsoleerde coating zorgt te alle tijde voor koeling. Wij vragen een minimumafname van één vat bier. Kies je ervoor om een eigen vat aan te sluiten dan vragen wij een vergoeding voor het gebruik van de tapinstallatie. Afhankelijk van het aantal personen kan je een geschikt vat kiezen (20 l, 30 l of 50 l) en ook daar bij de verschillende bierfietsen in afwisselen.

Wie bestuurt de bierfiets?

Je mag met de bierfiets ook wel bierkar genoemd op de openbare weg. Het is wel belangrijk dat er één iemand van de personen, de chauffeur, altijd nuchter blijft. De chauffeur is ook in het bezit van een geldig autorijbewijs. Wil je liever allemaal genieten van een fris pintje op de bierfiets? Wij hebben toffe jonge bobs in ons team die jullie veilig kunnen rondvoeren. Dit kan je aanvragen bij je reservatie.

De andere feestvierders zijn vrij om alcohol te drinken, maar pas op dat het niet leidt tot buitensporig gedrag. Je bevindt je nog altijd op de openbare weg. Breng dus je eigen veiligheid en dat van anderen niet in gevaar.

Een aangename rit met veel plezier.

Als we een tip mogen geven: vermijd drukke centra en stippel een rustige rit uit. Langs rustige wegen rijden met de bierfiets zorgt voor minder stress en drukte. Het is niet alleen aangenamer voor jullie om te bierfietsen, ook voor de chauffeurs op de openbare weg kan je zo heel wat stress vermijden. Denk aan de rustigere plekken van Gent, Antwerpen, Kortrijk, Leuven, Brugge en Oostende. De parochiedorpjes of de kustlijn zijn hier een goed alternatief. Ook voor de start stellen we een aantal veel voorkomende laad- en losplaatsen voor, maar daarin ben je volledig vrij. Wij vertrekken vanuit Aartrijke, West-Vlaanderen en brengen de bierfiets naar je toe, eender waar in België. Na de tocht halen we de bierfiets ter plaatse op.

Een bierfiets huren, hoe?

Via reservatie kan je de bierfiets tot minstens een week op voorhand vastleggen. Bij het huren van onze bierfiets betaal je een waarborg van € 200. Indien er geen schade is, krijgt je achteraf de waarborg terug. Makkelijk en duidelijk. Je betaalt niet voor het aantal zitplaatsen, maar voor het aantal bierfietsen. Kijk dus zelf eens met hoeveel personen je bent en haal daar het maximale uit. Je kan dus tot 17 personen op één bierfiets. De kostprijs van een bierfiets hangt af van het aantal uren je deze huurt. Hier kan je alles terugvinden over de tarieven.