Beer bike

Wat is een bierkar?

Een bierkar is eigenlijk een grote tandemfiets waarbij er in het midden een bar is gemonteerd. Op de toog is er een biertap geïnstalleerd om het lekker koud bier te serveren.

Een bierfiets huren in België wordt vaak gedaan ter gelegenheid van een verjaardag of als teambuilding activiteit. De personen van de bierkar zelf zorgen samen voor de aandrijving van de bierkar. Bierfietsen zijn geschikt voor minimum 10 personen en max 17 personen.

De tapper gebruikt de tapinstallatie vakkundig en overhandigd hen het koud bier. De enige regel bij het huren van bierfietsen is dat er een bob aanwezig is. Dit is verplicht voor de wet. De chauffeur kan zelf ingehuurd worden zodat alle personen van de groep lekker kunnen genieten van het bierfietsen.

Op de top van de bierfiets is er een afdak gemonteerd zodat men ook bij slecht weer een bierfiets kan inhuren.

Prijs

Bierfietsen worden verhuurd per uur.
De prijs om een bierfiets te huren kun je terugvinden op onze site.
De prijzen kunnen variëren van min €220 voor de verhuring.

Social Media

Tag je vrienden, tag je collega’s, tag iedereen op social media waarvan jij denkt dat ze een geweldige tijd zullen beleven op een bierfiets.

Wat kun je drinken?

Op een bierkar is er plaats voor 1 vat bier van max 50l. In een vat van 50l kunnen er max 180 pintjes getapt worden.
Er zijn ook nog andere alcoholische dranken voorzien zoals cava of wijn. Water en diverse frisdranken zijn ook in het aanbod.
De prijzen zijn te vinden op onze website.

Waar kan je bierfietsen?

Je kan een bierfiets huren op allerhande locaties zoals daar zijn west-vlaanderen, limburg of andere provincies. De laad -en losplaats mogen verschillend zijn want de bierkar wordt ter plaatse weer opgehaald door beer-cyle.

Bierkar